Van der Woerd beeldmerk
Organic Farming beeldmerk

Mechanisatie
Streven naar perfectie door innovatie

Door voortdurend na te denken over innovaties in de machinerie en daarin veel samen te werken met technici en constructeurs, streven wij ernaar om onze gewassen via optimale technieken te bewerken. Onze meeste machines hebben gps waardoor er zo nauwkeurig mogelijk kan worden gewerkt.

Wij hebben o.a. onderstaande machines.

Afbeelding

AVR/PUMA aardappel- en witlofrooier

De AVR Puma is in 2016 aangekocht, deze wordt bij verschillende gewassen ingezet: Het rooien van aardappelen, het laden van de uien en het rooien van de witlof.

Afbeelding

Wortelrooier ASALIFT

De Asa lift wortelrooier is in 2016 vervangen voor een nieuwe. De rooimachine wordt ingezet in de periode van begin juli tot eind november voor het rooien van de wortels van de daghandel en de bewaarwortels.

Afbeelding

Solar Weeder

Van de solarweeders zijn er op ons bedrijf 4 aanwezig. Deze worden gebruikt voor het wieden van onkruid, we hebben deze machines om het werkgemak/plezier te vergroten. We kunnen in totaal 26 personen onder de kap op het ligbed aan het werk hebben.

Afbeelding

Brander Vanhoucke

De brander wordt gebruikt voor de opkomst in de uien, witlof en wortels voor het branden van onkruid. Als de aardappels uitgegroeid zijn wordt het loof ook met deze machine gebrand.

Afbeelding

Schoffels

Bijna alle schoffels worden jaarlijks onderhouden en zelf aangepast, om de werking te verbeteren. Ook is er een eg aanwezig voor het eggen van kleine onkruiden, deze wordt ingezet in luzerne, spinazie, uien, witlof en aardappelen.

Top <h4>woerdagro.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.woerdagro.nl/home">Welkom</a></li> <li><a href="https://www.woerdagro.nl/over-ons">Over ons</a></li> <li><a href="https://www.woerdagro.nl/bedrijf">Wie zijn wij?</a></li> <li><a href="https://www.woerdagro.nl/bewaring">Bewaring</a></li> <li><a href="https://www.woerdagro.nl/bodembeheer-en-bouwplan">Bodembeheer en bouwplan</a></li> <li><a href="https://www.woerdagro.nl/privacy">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.woerdagro.nl/producten">Producten</a></li> <li><a href="https://www.woerdagro.nl/mechanisatie">Mechanisatie</a></li> <li><a href="https://www.woerdagro.nl/biologisch">Biologisch</a></li> <li><a href="https://www.woerdagro.nl/wat-is-biologisch">Wat is biologisch</a></li> <li><a href="https://www.woerdagro.nl/certificaten">Certificaten</a></li> <li><a href="https://www.woerdagro.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.woerdagro.nl/vacature">Werken bij</a></li> <li><a href="https://www.woerdagro.nl/beeld">Beeld</a></li> <li><a href="https://www.woerdagro.nl/foto">Foto</a></li> <li><a href="https://www.woerdagro.nl/video">Video</a></li> <li><a href="https://www.woerdagro.nl/contact">Contact</a></li> </ul>