Van der Woerd beeldmerk
Organic Farming beeldmerk

VAN DER WOERD
Bio-agro-products; kwaliteit en innovatie

Bij Van der Woerd Bio-agro-products in Urk staat de kwaliteit van biologische landbouwproducten in een hoog vaandel. Door kennis, expertise en innovatie streven wij ernaar om in samenwerking met onze partners en afnemers een optimaal product te telen en af te leveren voor de biologische sector in zowel binnen- als buitenland.

 

Het bedrijf

Van der Woerd Bio-agro-products staat nooit stil. Op deze site kunt u meer lezen over ontwikkelingen van het bedrijf en over onze gewassen, de teelt, onze bewaring en mechanisatie. Ook kunt u foto’s en filmpjes bekijken.

 

 

Certificering

Van der Woerd Bio-agro-products is GLOBALGAP, SKAL, GRASP gecertificeerd.

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Top <h4>woerdagro.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.woerdagro.nl/home">Welkom</a></li> <li><a href="https://www.woerdagro.nl/over-ons">Over ons</a></li> <li><a href="https://www.woerdagro.nl/bedrijf">Wie zijn wij?</a></li> <li><a href="https://www.woerdagro.nl/bewaring">Bewaring</a></li> <li><a href="https://www.woerdagro.nl/bodembeheer-en-bouwplan">Bodembeheer en bouwplan</a></li> <li><a href="https://www.woerdagro.nl/privacy">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.woerdagro.nl/producten">Producten</a></li> <li><a href="https://www.woerdagro.nl/mechanisatie">Mechanisatie</a></li> <li><a href="https://www.woerdagro.nl/biologisch">Biologisch</a></li> <li><a href="https://www.woerdagro.nl/wat-is-biologisch">Wat is biologisch</a></li> <li><a href="https://www.woerdagro.nl/certificaten">Certificaten</a></li> <li><a href="https://www.woerdagro.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.woerdagro.nl/vacature">Werken bij</a></li> <li><a href="https://www.woerdagro.nl/beeld">Beeld</a></li> <li><a href="https://www.woerdagro.nl/foto">Foto</a></li> <li><a href="https://www.woerdagro.nl/video">Video</a></li> <li><a href="https://www.woerdagro.nl/contact">Contact</a></li> </ul>