Van der Woerd beeldmerk
Organic Farming beeldmerk

Van der Woerd Bio-agro-products
sinds 1956

Van der Woerd Bio-agro-products is sinds 1956 gevestigd aan de Zuidermeerweg in Urk. Henry van der Woerd is de derde generatie die het bedrijf met veel passie voor het vak runt. 

 

Team

Henry van der Woerd doet het natuurlijk niet alleen. Er wordt 225 ha land bewerkt en daarom is samenwerking met vakmensen heel belangrijk.

Belangrijke samenwerkingspartners zijn Eilander Biologische Akkerbouw en Giessen Bio. 

Daarnaast maken Jules, Alberto, Corné en Peter deel uit van het vaste team, aangevuld met zaterdag- en vakantiehulpen en stagiairs van het Aeres. In het wiedseizoen zorgt Level 1 ervoor dat er voldoende mensen worden geleverd om de percelen onkruidvrij te maken. Administratief medewerkster Ellen Scheper van ES Administratie zorgt ervoor dat de administratie en boekhouding op orde is.

 

Een grote klus, maar met zijn allen gaan we ervoor om dit mooie bedrijf succesvol te houden!

 

 

Top <h4>woerdagro.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.woerdagro.nl/home">Welkom</a></li> <li><a href="https://www.woerdagro.nl/over-ons">Over ons</a></li> <li><a href="https://www.woerdagro.nl/bedrijf">Wie zijn wij?</a></li> <li><a href="https://www.woerdagro.nl/bewaring">Bewaring</a></li> <li><a href="https://www.woerdagro.nl/bodembeheer-en-bouwplan">Bodembeheer en bouwplan</a></li> <li><a href="https://www.woerdagro.nl/privacy">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.woerdagro.nl/producten">Producten</a></li> <li><a href="https://www.woerdagro.nl/mechanisatie">Mechanisatie</a></li> <li><a href="https://www.woerdagro.nl/biologisch">Biologisch</a></li> <li><a href="https://www.woerdagro.nl/wat-is-biologisch">Wat is biologisch</a></li> <li><a href="https://www.woerdagro.nl/certificaten">Certificaten</a></li> <li><a href="https://www.woerdagro.nl/nieuws">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.woerdagro.nl/vacature">Werken bij</a></li> <li><a href="https://www.woerdagro.nl/beeld">Beeld</a></li> <li><a href="https://www.woerdagro.nl/foto">Foto</a></li> <li><a href="https://www.woerdagro.nl/video">Video</a></li> <li><a href="https://www.woerdagro.nl/contact">Contact</a></li> </ul>